News & Articles

Events, 12/09/19

Àmbit Assessor patrocina el concurs de pintura local a Olesa de Montserrat.


El diumenge dia 16 de juny de 2019 es realitzà el 49è Concurs Pintura Local, i el 45è Concurs Pintura Ràpida organitzats per la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis, amb un total de 43 artistes inscrits.

Els participants del concurs de Pintura Local podien segellar les teles en blanc a partir del 8 d’abril i presentant les obres el diumenge 16 de juny a la Casa de Cultura. Es van inscriure un total de 21 artistes locals.

Els participants de Pintura Ràpida van realitzar les seves obres el diumenge 16 de juny a partir de les 8.00 matí, essent l’hora límit d’entrega dels quadres les 13.30h. Aquest any hi participaren 36 pintors provinents d’arreu de Catalunya.

El tema dels treballs es centrà en el paisatge urbà d’Olesa de Montserrat i el seu terme municipal.

El 3er Premi de Pintura Local, patrocinat per Àmbit Assessor, a sigut pel pintor olesà Albert Graells amb una obra realitzada a un dels carrer del Casc Antic.

El pintor ens a entregat la seva obra aquest dijous dia 18 de juliol, desprès d’haver estat exposada juntament amb totes les obres, a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura d’Olesa.

Agraïm al artista, la seva feina i el seu esforç perquè un any mes omplen d’art la nostra Vila i a partir d’ara un espai a les nostres oficines.

 

Do you have any questions about this topic?

Our team of expert advisors will help you resolve any problem related to our services.

Contact now


Barcelona
Rbla Catalunya, 98 5º 2ª
08008. Barcelona

Olesa de Montserrat
Mallorca, 11-13
08640. Olesa de Montserrat

T +34 933 233 100
ambit@ambitassessor.com

By Cienpies
legal and financial advisors logo2

MGI Worldwide is a network of independent audit, tax, accounting and consulting firms. MGI Worldwide does not provide any services and its member firms are not an international partnership. Each member firm is a separate entity and neither MGI Worldwide nor any member firm accepts responsibility for the activities, work, opinions or services of any other member firm. For more information visit www.mgiworld.com/legal.


Youtube Ambit  Linkedin Ambit  Twitter Ambit