News & Articles

Financiero, Laboral, 04/03/22

Subvenció destinada a la contractació laboral de persones de 30 i més anys.


Objectiu

Subvencions a les empreses per a la contractació temporal o indefinida de persones joves majors de 30 anys durant un any a jornada completa.

 

Empreses beneficiaries i persones destinatàries dels contractes

Les entitats beneficiàries de les subvencions que preveu aquesta Subvenció són :

  • Persones físiques o jurídiques privades, i les comunitats de béns, amb capacitat per subscriure, com empresàries, un contracte de treball.
  • Les entitats sense ànim de lucre, així com les associacions i fundacions; subscriure, com empresàries, un contracte de treball.
  • Les cooperatives de treball associat, subscriure, com empresàries, un contracte de treball.

-No poden ser beneficiàries les agències de col·locació, les empreses d’inserció ni les empreses de treball temporal.

 

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats

  • Persones en situació de desocupació de 45 anys o més.
  • Persones desocupades de 30 anys i més, si són dones o persones desocupades de llarga durada.

 

S’entén per persona aturada de llarga durada la persona demandant d’ocupació, en situació de desocupació o no donada d’alta a la Seguretat Social un mínim de 12 mesos, continuats o no, durant els darrers 18 mesos anteriors a la contractació laboral objecte de la sol·licitud.

Tots els requisits i les condicions s’han de poder acreditar el dia hàbil laborable immediatament anterior a l’inici del contracte.

 

Característiques

En aquesta convocatòria son subvencionables els contractes indefinits i els contractes temporals amb una durada mínima de 12 mesos.

En el cas de contractes per obra i servei determinat, l’entitat sol·licitant ha d’aportar una declaració responsable on s’indiqui que la durada prevista de l’obra i servei és com a mínim de 12 mesos.

No són subvencionables els contractes de relleu, d’interinitat en totes les seves modalitats, els contractes per a la formació i l’aprenentatge i els contractes en pràctiques.

S’estableix un nombre màxim de 5 contractes subvencionables per sol.licitant i no es preveuen substitucions en el cas de baixes prematures de les persones contractades.

Les persones destinatàries no poden haver estat contractades per la mateixa persona o entitat sol·licitant en els 12 mesos anteriors al contracte pel qual es demana la subvenció..

Els contractes s’han de celebrar a temps complet i tenir el centre de treball ubicat a Catalunya. Aquestes condicions no es poden alterar durant el període subvencionable.

 

Imports subvencionables

La quantia del mòdul econòmic mensual és de 1.473,71 euros. Per tant, la subvenció és de 17.684,52 euros per a un contracte de 12 mesos a temps complert.

 

Terminis

Comença el 10 de gener de 2022 a les 9:00 hores i finalitza el dia 31 de maig de 2022, a les 15:00 hores.

 

Si tenen qualsevol dubte al respecte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic ambit@ambitassessor.com o bé a les nostres oficines.

 

Salutacions

Do you have any questions about this topic?

Our team of expert advisors will help you resolve any problem related to our services.

Contact now


Barcelona
Rbla Catalunya, 98 5º 2ª
08008. Barcelona

Olesa de Montserrat
Mallorca, 11-13
08640. Olesa de Montserrat

T +34 933 233 100
ambit@ambitassessor.com

By Cienpies
legal and financial advisors logo2

MGI Worldwide is a network of independent audit, tax, accounting and consulting firms. MGI Worldwide does not provide any services and its member firms are not an international partnership. Each member firm is a separate entity and neither MGI Worldwide nor any member firm accepts responsibility for the activities, work, opinions or services of any other member firm. For more information visit www.mgiworld.com/legal.


Youtube Ambit  Linkedin Ambit  Twitter Ambit