News & Articles

Financiero, Laboral, 15/12/21

Subvenció per afavorir AUTOOCUPACIÓ DE JOVES en el marc del programa REACT-UE.


 

 

Objectiu

Subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball dels joves d’entre 18 i 29 anys durant un període de 12 mesos per garantir un ingrés mínim al treballador/a autònom a l’inici de la seva activitat económica.

 

Requisits específics

 1. Estar inscrita com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al SOC fins al dia anterior a la data d’inici d’activitat com a treballador o treballadora autònom o bé estar donada d’alta al registre del Programa de garantia juvenil en situació d’«inscrit beneficiari» el dia anterior a la data d’inici de la seva activitat com a treballador o treballadora autònom.

2. Tenir entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) a la data d’inici d’activitat com a treballador o treballadora autònom.

3. Haver iniciat l’activitat econòmica com a treballador o treballadora autònom abans de la presentació de la sol·licitud d’aquest ajut i que aquesta alta estigui entre l’1 d’octubre de 2020 fins al 10 de gener del 2022.

4. Tenir domicili fiscal i, si escau, el centre de treball a Catalunya.

5. No estar contractada per compte d’altri ni a l’inici de l’activitat com a treballador o treballadora autònom ni durant tot el període subvencionable.

6. No haver estat beneficiària d’aquest ajut o similar en convocatòries anteriors.

 

Imports subvencionables

Es considera subvencionable l’import de fins a 13.510,00 euros per a cada treballador/a autònom donat d’alta de manera ininterrompuda durant 12 mesos. Si es produeix la baixa anticipada de l’autònom entre els 8 i 12 mesos rebrà la part proporcional establerta en convocatòra i si la baixa es anterior als 8 mesos haurà de retornar els diners que hagi cobrat.

 

Terminis

La sol·licitud es pot presentar des del 10 de desembre de 2021 a les 9:00 h fins al 10 de gener de 2022 a les 15:00 h.

 

Si tenen qualsevol dubte al respecte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic ambit@ambitassessor.com o bé a les nostres oficines.

 

Salutacions.

Do you have any questions about this topic?

Our team of expert advisors will help you resolve any problem related to our services.

Contact now


Barcelona
Rbla Catalunya, 98 5º 2ª
08008. Barcelona

Olesa de Montserrat
Mallorca, 11-13
08640. Olesa de Montserrat

T +34 933 233 100
ambit@ambitassessor.com

By Cienpies
legal and financial advisors logo2

MGI Worldwide is a network of independent audit, tax, accounting and consulting firms. MGI Worldwide does not provide any services and its member firms are not an international partnership. Each member firm is a separate entity and neither MGI Worldwide nor any member firm accepts responsibility for the activities, work, opinions or services of any other member firm. For more information visit www.mgiworld.com/legal.


Youtube Ambit  Linkedin Ambit  Twitter Ambit