News & Articles

Financiero, Laboral, 07/07/22

Subvencions ocupació + transformació.


 

 

Objectiu

L’objectiu de les dues línies de subvenció és compensar en part els costos salarials de les persones treballadores assalariades, del/s centre/s de treball ubicat/s a Catalunya, durant un termini de sis mesos, i l’empresa beneficiària es compromet a dur a terme en el termini esmentat una actuació que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o digital.

 

Beneficiaris

Microempreses i persones treballadores autònomes que tinguin entre una i cinc persones treballadores assalariades en el moment de sol·licitar l’ajut.

Cooperatives i societats laborals que tinguin fins a cinc socis treballadors en el moment de sol·licitar l’ajut.

En el cas de les cooperatives, han d’haver optat per la modalitat d’assimilats a persones treballadores per compte d’altri, als efectes de la Seguretat Social.

 

Requisits

Que el volum anual de negoci del darrer exercici disponible no sigui superior a 2 milions d’euros.

Disposar almenys d’un centre de treball ubicat a Catalunya.

No haver estat beneficiària d’aquest ajut o similar, segons especifiqui la convocatòria corresponent.

La data d’inici de l’activitat ha de ser anterior o igual a l’1 de desembre de 2020.

 

Accions subvencionables

 Les iniciatives es concreten en:

  • Línia 1: Actuacions per al manteniment de l’ocupació durant un període mínim de sis mesos de les persones treballadores per compte d’altri contractades per microempreses i persones treballadores autònomes, així com el dels socis- treballadors d’empreses d’emprenedoria col·lectiva, i realització d’una acció per facilitar la transició productiva de la seva activitat cap a l’economia verda.

 

  • Línia 2: Actuacions per al manteniment de l’ocupació durant un període mínim de sis mesos de les persones treballadores per compte d’altri contractades per microempreses i persones treballadores autònomes, així com el dels socis- treballadors d’empreses d’emprenedoria col·lectiva, i realització d’una acció per facilitar la transició productiva de la seva activitat cap a l’economia digital.

 

La persona física o jurídica beneficiària haurà de dur a terme una actuació formativa que contribueixi a la transició de la seva activitat econòmica cap a una economia verda o a la seva transformació digital, i consistirà en la participació en accions de formació finançades amb fons públics, formació bonificada o programada per les empreses o formació privada amb una durada mínima de 10 hores.

Aquestes accions s’hauran de dur a terme en un període màxim de sis mesos a comptar de l’endemà de la notificació de la resolució d’atorgament de l’ajut.

 

Quantia de la subvenció

La quantia màxima d’aquesta subvenció és de 5.000,00 € per empresa beneficiària.

 

Procediment de concessio

El procediment de concessió de les subvencions és el de concurrència competitiva (per puntuació).

 

Termini sol.licitud

Del 6 de juliol de 2022 a les 9.00 h fins al 27 de juliol de 2022 a les 15.00 h.

 

Si necessiteu la nostra ajuda per obtenir més informació o teniu qualsevol dubte al respecte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic ambit@ambitassessor.com o bé a les nostres oficines.

Do you have any questions about this topic?

Our team of expert advisors will help you resolve any problem related to our services.

Contact now


Barcelona
Rbla Catalunya, 98 5º 2ª
08008. Barcelona

Olesa de Montserrat
Mallorca, 11-13
08640. Olesa de Montserrat

T +34 933 233 100
ambit@ambitassessor.com

By Cienpies
legal and financial advisors logo2

MGI Worldwide is a network of independent audit, tax, accounting and consulting firms. MGI Worldwide does not provide any services and its member firms are not an international partnership. Each member firm is a separate entity and neither MGI Worldwide nor any member firm accepts responsibility for the activities, work, opinions or services of any other member firm. For more information visit www.mgiworld.com/legal.


Youtube Ambit  Linkedin Ambit  Twitter Ambit