Noticias y artículos

Financiero, Laboral, 15/12/21

Subvenció per afavorir AUTOOCUPACIÓ DE JOVES en el marc del programa REACT-UE.


 

 

Objectiu

Subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball dels joves d’entre 18 i 29 anys durant un període de 12 mesos per garantir un ingrés mínim al treballador/a autònom a l’inici de la seva activitat económica.

 

Requisits específics

 1. Estar inscrita com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al SOC fins al dia anterior a la data d’inici d’activitat com a treballador o treballadora autònom o bé estar donada d’alta al registre del Programa de garantia juvenil en situació d’«inscrit beneficiari» el dia anterior a la data d’inici de la seva activitat com a treballador o treballadora autònom.

2. Tenir entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) a la data d’inici d’activitat com a treballador o treballadora autònom.

3. Haver iniciat l’activitat econòmica com a treballador o treballadora autònom abans de la presentació de la sol·licitud d’aquest ajut i que aquesta alta estigui entre l’1 d’octubre de 2020 fins al 10 de gener del 2022.

4. Tenir domicili fiscal i, si escau, el centre de treball a Catalunya.

5. No estar contractada per compte d’altri ni a l’inici de l’activitat com a treballador o treballadora autònom ni durant tot el període subvencionable.

6. No haver estat beneficiària d’aquest ajut o similar en convocatòries anteriors.

 

Imports subvencionables

Es considera subvencionable l’import de fins a 13.510,00 euros per a cada treballador/a autònom donat d’alta de manera ininterrompuda durant 12 mesos. Si es produeix la baixa anticipada de l’autònom entre els 8 i 12 mesos rebrà la part proporcional establerta en convocatòra i si la baixa es anterior als 8 mesos haurà de retornar els diners que hagi cobrat.

 

Terminis

La sol·licitud es pot presentar des del 10 de desembre de 2021 a les 9:00 h fins al 10 de gener de 2022 a les 15:00 h.

 

Si tenen qualsevol dubte al respecte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic ambit@ambitassessor.com o bé a les nostres oficines.

 

Salutacions.

¿Tienes alguna duda sobre este tema?

Nuestro equipo de asesores expertos te ayudará a resolver cualquier problema relacionado con nuestros servicios.

Contactar ahora


Barcelona
Rbla Catalunya, 98 5º 2ª
08008. Barcelona

Olesa de Montserrat
Mallorca, 11-13
08640. Olesa de Montserrat

T +34 933 233 100
ambit@ambitassessor.com

By Cienpies
asesoria juridico financiera logo2

MGI Worldwide is a network of independent audit, tax, accounting and consulting firms. MGI Worldwide does not provide any services and its member firms are not an international partnership. Each member firm is a separate entity and neither MGI Worldwide nor any member firm accepts responsibility for the activities, work, opinions or services of any other member firm. For more information visit www.mgiworld.com/legal.


Youtube Ambit  Linkedin Ambit  Twitter Ambit