Noticias y artículos

Financiero, Laboral, 07/07/22

Subvencions ocupació + transformació.


 

 

Objectiu

L’objectiu de les dues línies de subvenció és compensar en part els costos salarials de les persones treballadores assalariades, del/s centre/s de treball ubicat/s a Catalunya, durant un termini de sis mesos, i l’empresa beneficiària es compromet a dur a terme en el termini esmentat una actuació que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o digital.

 

Beneficiaris

Microempreses i persones treballadores autònomes que tinguin entre una i cinc persones treballadores assalariades en el moment de sol·licitar l’ajut.

Cooperatives i societats laborals que tinguin fins a cinc socis treballadors en el moment de sol·licitar l’ajut.

En el cas de les cooperatives, han d’haver optat per la modalitat d’assimilats a persones treballadores per compte d’altri, als efectes de la Seguretat Social.

 

Requisits

Que el volum anual de negoci del darrer exercici disponible no sigui superior a 2 milions d’euros.

Disposar almenys d’un centre de treball ubicat a Catalunya.

No haver estat beneficiària d’aquest ajut o similar, segons especifiqui la convocatòria corresponent.

La data d’inici de l’activitat ha de ser anterior o igual a l’1 de desembre de 2020.

 

Accions subvencionables

 Les iniciatives es concreten en:

  • Línia 1: Actuacions per al manteniment de l’ocupació durant un període mínim de sis mesos de les persones treballadores per compte d’altri contractades per microempreses i persones treballadores autònomes, així com el dels socis- treballadors d’empreses d’emprenedoria col·lectiva, i realització d’una acció per facilitar la transició productiva de la seva activitat cap a l’economia verda.

 

  • Línia 2: Actuacions per al manteniment de l’ocupació durant un període mínim de sis mesos de les persones treballadores per compte d’altri contractades per microempreses i persones treballadores autònomes, així com el dels socis- treballadors d’empreses d’emprenedoria col·lectiva, i realització d’una acció per facilitar la transició productiva de la seva activitat cap a l’economia digital.

 

La persona física o jurídica beneficiària haurà de dur a terme una actuació formativa que contribueixi a la transició de la seva activitat econòmica cap a una economia verda o a la seva transformació digital, i consistirà en la participació en accions de formació finançades amb fons públics, formació bonificada o programada per les empreses o formació privada amb una durada mínima de 10 hores.

Aquestes accions s’hauran de dur a terme en un període màxim de sis mesos a comptar de l’endemà de la notificació de la resolució d’atorgament de l’ajut.

 

Quantia de la subvenció

La quantia màxima d’aquesta subvenció és de 5.000,00 € per empresa beneficiària.

 

Procediment de concessio

El procediment de concessió de les subvencions és el de concurrència competitiva (per puntuació).

 

Termini sol.licitud

Del 6 de juliol de 2022 a les 9.00 h fins al 27 de juliol de 2022 a les 15.00 h.

 

Si necessiteu la nostra ajuda per obtenir més informació o teniu qualsevol dubte al respecte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic ambit@ambitassessor.com o bé a les nostres oficines.

¿Tienes alguna duda sobre este tema?

Nuestro equipo de asesores expertos te ayudará a resolver cualquier problema relacionado con nuestros servicios.

Contactar ahora


Barcelona
Rbla Catalunya, 98 5º 2ª
08008. Barcelona

Olesa de Montserrat
Mallorca, 11-13
08640. Olesa de Montserrat

T +34 933 233 100
ambit@ambitassessor.com

By Cienpies
asesoria juridico financiera logo2

MGI Worldwide is a network of independent audit, tax, accounting and consulting firms. MGI Worldwide does not provide any services and its member firms are not an international partnership. Each member firm is a separate entity and neither MGI Worldwide nor any member firm accepts responsibility for the activities, work, opinions or services of any other member firm. For more information visit www.mgiworld.com/legal.


Youtube Ambit  Linkedin Ambit  Twitter Ambit